g-ch_wallonie_rgb4epis-chambre-3

Réservez maintenant!

Réservez votre séjour!

Ouvrir le formulaire de réservation

 Welkom bij La Branchaie

     Bed & Breakfast / Gasthuis

De B&B La Branchaie is gehuisvest in een herenhuis gebouwd in 1905 en is gevestigd in het dorp Ernage (in het Waals Ernadje) afdeling van de Belgische stad Gembloux, Waals Gewest, provincie Namen.

Na het bezoek van het Generaal Commissariaat voor Toerisme van Wallonië, werd B&B La Branchaie erkend als uitzonderlijke accommodatie en heeft als beoordeling het label “4 épis” gekregen.

Wij bieden u 2 volledig gerenoveerde kamers met een eigen toegang en uitzicht op de tuin.

Er is gratis parkeerplaats beschikbaar.

Beide kamers hebben een eigen badkamer (driepersoonskamer) of een douche (tweepersoonskamer) met een eigen toilet, bureau en een flatscreen-tv.

Er is gratis Wi-Fi beschikbaar in het ganse huis.

Elke morgen wordt het ontbijtbuffet opgediend in de ontbijtzaal van het herenhuis. Bij mooi weer kan het ontbijt opgediend worden in uw eigen tuin.

In de omgeving vindt u tal van cafés en restaurants, met Belgische en internationale keuken op het menu en de regio biedt veletoeristische attracties, culturele bezienswaardigheden, musea, …

De B & B La Branchaie heeft een gunstige ligging op het kruispunt van de rijkswegen N4 en N25, in het centrum van België.

Namen en zijn middeleeuwse citadel liggen op slechts 30 km.

Brussel, Bergen en Luik zijn makkelijk bereikbaar (minder dan een uur) en de Nederlandse stad Maastricht ligt op iets meer dan een uur rijden.

De luchthaven van Brussel Zuid Charleroi ligt op 30 minuten rijden.

g-ch_wallonie_rgb

4epis-chambre-3

Image associéeRésultat de recherche d'images pour "commissariat general du tourisme"  
 • La Sellerie 85,00 Eur (2pers)
 • L'Atelier 90,00 Euros (2pers)
 • Le petit déjeuner
 • La Sellerie 85,00 Eur (2pers)

  La Sellerie 85,00 Eur (2pers)

  Tweepersoonskamer

  De tweepersoonskamer (dubbel bed 1.60m) heeft een douche, wc, garderobe / kast, flatscreen kabel-tv, een bureau en gratis Wi-Fi in het gehele pand.
 • L'Atelier 90,00 Euros (2pers)

  L'Atelier 90,00 Euros (2pers)

  Driepersoonskamer

  De driepersoonskamer (dubbel bed 1.60m en bed van 90cm in mezzanine) heeft een bad, wc, garderobe / kast, flatscreen kabel-tv, een bureau en gratis Wi-Fi in het gehele pand.
 • Le petit déjeuner

  Le petit déjeuner

  Le petit-déjeuner buffet (baguette, yaourt bio, confiture maison, jambon, fromage, jus d’oranges fraîchement pressé, café, thé, fruits, …) est servi chaque matin dans la salle prévue à cet effet.

85

2 personen per nacht

80

1 persoon per nacht

La Sellerie
Tweepersoonskamer met uitzicht op de tuin. Ontbijt inbegrepen. Korting afhankelijk van de duur van het verblijf: Contact Foto’s

90

2 personen per nacht

L’Atelier
Driepersoonskamer met uitzicht op de tuin. Ontbijt inbegrepen. Korting afhankelijk van de duur van het verblijf: Contact Foto’s

130

3 personen per nacht

L’Atelier
Driepersoonskamer met uitzicht op de tuin. Ontbijt inbegrepen. Korting afhankelijk van de duur van het verblijf: Contact Foto’s
La Branchaie Rue de l’Europe 208 à B-5030 Ernage (Gembloux) info@labranchaie.be